+31 (0)78 - 617 00 02 Ma - Vr: 8:30 - 17:00 sales@idetrading.nl
 

Over Idétrading Electronics

Idétrading electronics is onafhankelijk, adviserend, servicegericht en voorraadhoudend distributeur voor een breed assortiment aan a-kwaliteit elektrotechnische materialen. ons productgamma richt zich onder andere op klanten die actief zijn in de installatiebranche, automotive, industrie, procesindustrie, petrochemie, luchtvaart, defensie, energietechniek, MRO, off shore, (semi-)overheid en groothandel.

Klantgerichtheid staat bij ons centraal en wij proberen klanten dan ook zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we onder andere door een betrouwbaar productadvies te geven, een ruim productassortiment te bieden en snel en op tijd te leveren.

Naast de levering van bulkproducten bieden wij klanten ook de mogelijkheid om producten in kleinverpakking of samengestelde kits af te nemen, eventueel voorzien van een eigen huisstijl en klant specifi eke artikelgegevens.

Ook wanneer het gaat om projectadvies en -begeleiding bent u bij idétrading electronics aan het juiste adres. Zo ondersteunen wij u bij complexe heat tracing vraagstukken door tekeningen en bestekken te vertalen naar een gedegen projectadvies en kunnen wij indien gewenst ook de installatie van de materialen verzorgen (in samenwerking met Pentair Thermal Management).

Ten slotte behoort ook het samenstellen en assembleren van kabelbomen tot de extra diensten die wij onze klanten kunnen bieden.

Waarom kiezen voor Idétrading Electronics?

  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Korte levertijden
  • Een breed assortiment
  • Ruime product- en marktkennis
  • Onafhankelijk en oplossingsgericht advies
  • Inhouse engineering
  • Mogelijkheden tot assemblage, kleinverpakking en kitting


Per augustus 2015 is Cematic-Electric B.V als dochteronderneming. ook onderdeel van Idétrading Electronics B.V.
Voor meer informatie over Cematic-Electric B.V. kijk op www.cematic.nl