+31 (0)78 - 617 00 02 Ma - Vr: 8:30 - 17:00 sales@idetrading.nl
 

Nieuws

september 19 2019

Bedrijf gesloten op 20-09-2019

 

In verband met een bedrijfsactiviteit zullen wij op vrijdag 20 september 2019 de hele dag gesloten zijn.
Orders welke gepland stonden om vrijdag te verzenden zijn een dag vooruit geschoven daar waar mogelijk.
Aanstaande maandag 23 september 2019 staan wij weer klaar u om te woord te staan.

 

Due to a company activity we will be closed the whole day on the 20th of September 2019.
Orders which were planned to ship on Friday have been pushed forward a day when possible.
On Monday the 23rd of September 2019 we are back to conducting regular business activities.

augustus 01 2018

Overname ENTRELEC door TE Connectivity sinds vandaag een feit

entrelec

                   

For English please see below.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begin dit jaar zijn ABB en TE connectivity exclusieve onderhandelingen aangegaan voor de overname van de ENTRELEC productlijn.
Vanaf heden is de overname officieel een feit geworden, en vind verder integratie van de productlijn plaats.

Idétrading Electronics bv is al sinds het jaar 1998 distributeur van TE Connectivity producten (het toenmalige Raychem).
Sinds die tijd zijn wij steeds meegegroeid met de opschaling van TE Connectivity.
Inmiddels nemen wij een prominente rol in voor de Benelux en Europa voor de belevering van TE producten zoals Raychem, AMP, Schrack en ander A-klasse merken aan groothandel en grootverbruiker.

Onze zustermaatschappij Cematic Electric verzorgde vele jaren geleden de distributie van ENTRELEC producten.
Daarom voelt de overname van ENTRELEC door TE Connectivity als een thuiskomst voor deze productlijn.

TE ENTRELEC zal als nieuwste productlijn van TE Connectivity vanaf heden door ons ondersteund en verhandeld gaan worden.
De kersverse overname geniet nog een integratieproces welke wij op de voet volgen.
Wij zullen u als klant naar wens informeren op gebied van prijsstelling, leveringen en productondersteuning.

Meer informatie? Neem dan contact op met ons verkoopteam:
T : 078-6170002
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Earlier this year ABB and TE Connectivity started negotiations for taking over the ENTRELEC product line.
As of now the takeover is a fact, and the integration of the product line is taking place.

Idétrading Electronics bv is an authorized distributor of TE Connectivity since 1998 (then Raychem). Ever since we grew with the scaling of TE Connectivity.
At this point and time we fulfill a prominent role in Benelux and the rest of Europe by supplying TE Connectivity products like Raychem, AMP, Schrack and other top shelf products to wholesalers and large consumers.

Our sister company Cematic Electric fulfilled the role of ENTRELEC distributor many years ago.
That is why the takeover of ENTRELEC by TE Connectivity feels like a homecoming for this product line.

TE ENTRELEC will be supported and distributed by Idétrading Electronics bv as of now.
The brand new takeover is still in the phase of integration, which we are following closely.
We shall keep you informed regarding the status of the integration, and inform you about pricing, delivery and produt support upon request.

More information? Contact our salesteam:

T : +31 (0) 78-6170002

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

november 22 2016

Productiestop BAND-IT IDEX J07589 & J07599

Graag willen wij u informeren dat de installatietools J07589 & J07599 van BAND-IT IDEX niet meer geproduceerd zullen worden. Beide tools blijven nog enige tijd leverbaar zolang de voorraad bij BAND-IT IDEX strekt.

Ter vervanging van de J07589 & J07599 kan nu de J02069 Pok-IT II tool gebruikt worden.

J02069 Pok-IT II eigenschappen:
· Prijstechnisch aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik
· Te gebruiken met alle 3/16" tot 3/8" band en gesp materialen
· Te gebruiken met alle 3/16" tot 3/8" Junior® Smooth ID voorgevormde klemmen
· Compact ontwerp voor installie in nauwe ruimtes
· Palrad ontwerp zorgt voor snelle installatie van de klemmen
· Alles-in-een oplossing voor spannen en knippen

Downloads

pdfDatasheet

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer Liban Alasow, productspecialist BAND-IT IDEX Campling Solutions. Tel. +31 (0)78 - 617 00 02 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

november 16 2016

Deutsch verbindingsoplossingen

Nieuw in ons leveringsprogramma zijn de producten van het merk Deutsch, al meer dan 70 jaar is Deutsch, tegenwoordig onderdeel van TE Connectivity, hoogwaardige producten voor de luchtvaart, defensie, scheepvaart en industrie.
Onder het productprogramma van Deutsch vallen onder andere draad & kabel, connectoren, contacten, toebehoren en sub-sea voedingskabels.

 

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer Liban Alasow, Sales Engineer. Tel. +31 (0)78 - 617 00 02 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of kijk op: www.idetrading.nl/producten/connectoren/deutsch

 

november 08 2016

BAND-IT IDEX C001 montagetool

Voor eenvoudige montage van het BAND-IT IDEX band en gesp systeem kunt u de C001 gebruiken.Benieuwd hoe u deze montagetool gebruikt? Dat kunt u zien op onderstaande video.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer Liban Alasow, productspecialist BAND-IT IDEX Campling Solutions. Tel. +31 (0)78 - 617 00 02 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

november 01 2016

Raychem senz-thermostaten nemen vloerverwarmingscomfort naar nieuwe hoogten

Raychem heeft de nieuwe thermostaten van de SENZ-serie geïntroduceerd, waarmee gebruikers hun elektrische vloerverwarmingssysteem snel en eenvoudig via een innovatieve touchscreenfunctie en WiFi-capaciteit kunnen regelen. Raychem SENZ en SENZ WIFI zijn modern vormgegeven, hebben een gebruiksvriendelijke touch&swipe-bediening en een intelligente werking, voor meer comfort en betere prestaties, en zijn voorzien van de allernieuwste en meest geavanceerde technologie voor de regeling van de verwarming.

De thermostaten werken met vloersensoren van 2-100 kΩ, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor nieuwe en gerenoveerde gebouwen. Doordat SENZ compatibel is met reeds bestaande vloerverwarmingssystemen, kunnen installateurs deze gemakkelijk upgraden naar SENZ. Raychem SENZ wordt geleverd met een strakke zwarte afdekking die in ieder huis past, en tevens wordt een alternatieve witte afdekking voor gebruik met schakelaarsystemen meegeleverd.

“Tegenwoordig zoeken installateurs de meest geavanceerde producten die niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook eenvoudig te installeren en in te stellen zijn. Raychem SENZ introduceert de nieuwste innovaties op het gebied van vloerverwarmingsthermostaten,” aldus Micael Karlsson, Product Marketing Manager voor Pentair in de Noordse regio. “Voor de ontwikkeling van dit nieuwe assortiment hebben we geprobeerd meer inzicht te krijgen in de behoeften van installateurs en huiseigenaren, om optimaal comfort en maximale prestaties te kunnen bieden, zonder in te leveren aan functionaliteit.”

Dankzij de smartphone-achtige werking van het SENZ-assortiment zijn de systemen gemakkelijk te bedienen en in te stellen. Vooringestelde programma's stellen de vloerverwarming automatisch in voor verschillende behoeften, en intelligente, adaptieve functies zorgen ervoor dat het systeem de gewenste temperatuur bereikt, door te reageren op de omstandigheden in de woning. Het nieuwe assortiment toont ook het elektriciteitsverbruik van de afgelopen week, maand en jaar. Dankzij de uitgebreide controle kunnen gebruikers het energieverbruik en de efficiëntie optimaliseren, zonder in te leveren aan comfort.

Het SENZ-WIFI-systeem biedt de vloerverwarming in de woning volledige connectiviteit, door 32 zones te verbinden via de eenvoudige touch&swipe-opties op het scherm. Gebruikers kunnen hun programmainstellingen regelen via de Raychem-vloerverwarmingsapp, waarmee de temperatuur- en systeeminstellingen kunnen worden veranderd via smartphone of tablet. De SENZ WIFI-app kan gratis worden gedownload in de Apple Store en Google Play voor een directe regeling binnen handbereik. Het SENZ-systeem is ook leverbaar zonder WiFi-optie, maar met vergelijkbare functies.

Het Raychem SENZ-assortiment behoeft geen onderhoud en biedt installateurs en eindgebruikers op die manier extra gemoedsrust. Alle Raychem-vloerverwarmingsproducten worden geleverd met een degelijke 12-jarige garantie, die tot 20 jaar wordt verlengd als ze worden geïnstalleerd en geregistreerd door een Certified PRO-installateur.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer Jon de Regt, productspecialist Pentair Thermal Management Heat Tracing Solutions. Tel. +31 (0)78 - 617 00 02 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.